Medische verblijfsvoorwaarden

V Voor iedere hond dient men het Europees Paspoort af te geven bij aankomst in het hotel, dit blijft gedurende het ganse verblijf in ons bezit. Honden zonder paspoort worden geweigerd.

  • Indien mogelijk hebben wij de voorkeur voor het neusvaccin ter bestrijding van kennelhoest. Inentingen dienen minimum 1 week voor verblijf te gebeuren.

  • De hond dient recent een behandeling te hebben gehad tegen vlooien en teken. De behandeling of product dient aangekocht te worden bij uw dierenarts of apotheker. Na behandeling dient u  het bijhorend stickertje in uw vaccinatieboekje te kleven zodat controle mogelijk is. Het is aangeraden om dit enkele dagen (3 dagen) voor aanvang van het verblijf in orde te brengen zodat het extract sterk aanwezig is en uw hond voldoende beschermt is, het product heeft min. 24 uur nodig vooraleer het zijn volledige werking heeft en optimale bescherming biedt.

  • Het is aangewezen om de hond te ontwormen voor het verblijf, met een ontwormingsmiddel van de dierenarts of apotheek en opnieuw een sticker te laten kleven in uw vaccinatieboekje zodat controle mogelijk is.

  • De hond dient in verzorgde toestand aan te komen in het hotel (haar, nagels,…) onverzorgde honden kunnen ziektes met zich meebrengen en worden geweigerd. Dit ter bescherming van onze andere hotelgasten.

  • Loopse teven of teven die loops moeten komen tijdens het verblijf worden tijdens het verblijf niet toegelaten. Indien u in het bezit bent van een teef neem dan uw voorzorgsmaatregelen en neem contact met uw dierenarts.

  • Indien de hond een dierenarts nodig heeft wordt uw eigen dierenarts opgebeld, hij kan via de webcam de situatie inschatten en indien nodig geacht ter plaatse komen. Deze kosten zullen u doorgerekend worden op het einde van het verblijf. Wij zullen met uzelf of indien gewenst met een door u opgegeven vertrouwenspersoon contact opnemen mocht er zich een probleem voordoen met uw hond gedurende zijn/haar verblijf in onze accomodatie.