Ons Hondenhotel biedt plaats aan 4 honden, we hebben voor dit aantal gekozen omdat we kwaliteit wensen te bieden.

 • Iedere hond heeft zijn eigen stek binnen het hotel

 • Voor een grote hond voorzien wij een oppervlakte van  24 m² overdekt. De hond kan beschikken over een mooie binnenruimte van 12 m² en een terras van nogmaals 12 m².

 • De binnenruimte is gescheiden van de buitenruimte door een schuif, deze kan manueel geopend of gesloten worden zodat we in de koudere en warmere perioden de binnenruimtes kunnen verwarmen of afkoelen naar een aangename temperatuur voor uw viervoeter.

 • Alle binnenruimtes zijn voorzien van een opklapbare vlonder, deze doet dienst om de mand, kussen of bench van de hond op te plaatsen. zo is er steeds verluchting onder de slaapplaats van de hond en hoeft de hond niet op de vloer te slapen, zo voorkomt men ook reuma. De vlonders worden opgeklapt bij het reinigen van de kennel, zo wordt er ook onder de slaapplaats gepoetst zodanig dat uw viervoeter een hygiënisch verblijf tegemoet gaat.

 • Elke binnenruimte heeft een voederbak en een drinkbak. Uw hond heeft dus zijn eigen eetplaats, kan in alle rust en op zijn tempo zijn voeding opeten zonder zich te moeten haasten voor de buurman of buurvrouw. ook een eigen drinkbak zodat de hygiëne bewaart blijft. Elke eigenaar brengt zijn eigen voeding mee, dit heeft verschillende voordelen. Een hond van de ene op de andere dag van voeding veranderen is niet optimaal voor het spijsverteringsstelsel van de hond. Hiernaast kan het ook zijn dat de hond de voeding niet lust of andere eetgewoontes heeft. Daarom noteren wij graag het voedingsritueel van de hond bij inschrijving. Zo kan hij tijdens zijn verblijf zijn vertrouwde voedingsritueel behouden, eventuele medicatie wordt dan samen met de voeding teoegediend.

 • Onze vertrekken binnen het hotel zijn gescheiden d.m.v kunstwanden, dit in de eerste plaats om hygiënische redenen. Hiernaast biedt het ook nog een aantal voordelen: door het plaatsen van dergelijke wanden heeft de hond meer rust, het isoleert beter het geblaf wat bijdraagt tot het verminderen van de stress van de hond. Het heeft ook voordelen bij honden die angst/agressie hebben t.o.v. andere honden daar ze elkaar niet zien.

 • De binnen- en buitenruimtes worden dagelijks gepoetst, evt. behoeftes na de poetsbeurt worden zo snel mogelijk opgekuist. Na het verblijf worden de ruimtes volledig ontsmet om zo een hygiënisch verblijf aan de volgende vakantieganger te garanderen.

 • Naast de binnen- en buitenruimten beschikken wij over een loopweide waar de honden gespreid over de dag gebruik kunnen van maken. Honden die behoren tot het zelfde gezin, of met elkaar vertrouwd zijn ( familie of vrienden ) kunnen hier samen vertoeven. Honden die elkaar niet kennen worden gescheiden op de loopweide gelaten en dit om ongelukken te vermijden. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor uw viervoeter en wensen dan ook alle risico’s uit te sluiten.

 • Alle binnen- en buitenverblijven van de honden staan onder camera toezicht. Dit biedt de eigenaars de mogelijkheid om in de hond zijn kennel binnen te kijken via de Livestream. Dit kan op eender welk tijdstip van de dag en waar men zich ook bevindt op dat moment. Hierdoor hoeft u zich niet ongerust te maken en hebt u zicht op de kwaliteit van het verblijf van uw hond. Mocht er ooit iets gebeuren dan worden de beelden opgenomen en dit gedurende twee weken. Dit is de beste vorm van transparantie naar de klant toe. U hebt enkel een smartphone, tablet of pc nodig en een internetverbinding. Bijna alle hotels over de ganse wereld bieden gratis wifi aan tijdens de vakantie van hun gasten. Het is dus een extra feature die gratis in ons verblijf is inbegrepen. U zal van ons de nodige info krijgen hoe dit systeem in zijn werk gaat. De beeldkwaliteit hangt echter wel af van de internetverbinding van het land waar u zich bevind. Onze camera’s zijn voorzien van infraroodlicht zodoende u ook s’nachts kan binnen kijken in de kennel van uw hond, de beelden zullen dan wel in zwart-wit zijn i.p.v. full color beelden overdag. Door dit camera systeem kan ook je dierenarts de hond bekijken vanop afstand, mocht de hond zich niet lekker voelen of er zich een probleem zou voordoen kan hij onmiddellijk de urgentie van tussenkomst bepalen.

 • Het is raadzaam om gedurende het verblijf voor volgende zaken te zorgen:

  • eigen voeding ( voldoende voor het ganse verblijf )
  • eigen mand
  • speelgoed
  • Kauwmateriaal
  • eventueel een dekentje zodoende de hond de vertrouwde geur thuis ruikt

  Dit alles zal tot een goede vakantie van uw trouwe viervoeter leiden.